Termes i condicions d'ús

El Tossalet – Conserves i Melmelades

1. Nosaltres
El Tossalet és una botiga online especialitzada en melmelades i conserves naturals, que ofereix els seus serveis a Espanya (només península i Balears).
El Tossalet és una marca registrada de Pepita Majós Egea. amb domicili a Plaça Catalunya, 7 d’Almenar, província de Lleida. Compta també amb un obrador a la mateixa Finca a la Partida Bolòs.

El Tossalet alberga i és propietària del domini www.eltossalet.com
Tot l'equip del Tossalet resideix a Espanya. És possible posar-se en contacte amb aquest equip a través dels següents canals:
email: info@eltossalet.com
telèfon: +34 973 290 155 – 656 90 47 63

2. Condicions generals de compra

El present document (conjuntament amb els documents que s'hi esmenten) estableix les condicions per les quals es regeix l'ús d'aquesta pàgina web i la compra de productes a la mateixa (en endavant, les "Condicions"). Li preguem que llegeixi atentament les Condicions abans de fer servir aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, consent quedar vinculat per aquestes Condicions, pel que si no està d'acord amb totes les Condicions, no ha d'usar aquesta pàgina web. Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la seva responsabilitat llegir-les periòdicament, ja que les condicions vigents en el moment d'ús de la pàgina web o de celebració del contracte seran les que li siguin aplicables.

Les nostres Dades
La present pàgina web és operada per Pepita Majos Egea amb domicili a Plaça Catalunya, 7 d’Almenar, província de Lleida. Compta també amb un obrador a la mateixa Finca a la Partida Bolòs.


Dades de visitant
La informació o dades personals que ens faciliti sobre vostè seran tractades d'acord amb el que estableix la Política de Privadesa. En fer ús d'aquesta pàgina web es consenteix el tractament d'aquesta informació i dades i es declara que tota la informació o dades que ens faciliti són veritat  i es corresponen amb la realitat.

Ús del web
L'Usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels Continguts (tot el contingut del web), de conformitat amb la legislació aplicable, les presents Condicions Generals de Venda del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptades i l'ordre públic, obligant-se a indemnitzar a PEPITA MAJOS EGEA – EL TOSSALET, per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l'ús d'aquesta web, infringint aquestes condicions generals i / o la legalitat vigent. L'Usuari s'haurà d'abstenir de:
Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i / o dels continguts amb fins o efectes il·lícits.
Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.


Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.
Intentar accedir, utilitzar i / o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.
Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als Continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que puguin inserir-se en els Continguts.
Obtenir i intentar obtenir els Continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s'hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els Continguts o, en general, de dels que s'utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del Lloc web i / o dels Continguts.

Celebració del contracte
El consentiment es manifesta pel concurs de l'oferta i acceptació sobre la cosa i la causa que han de constituir el contracte. El contracte s'accepta des que es manifesta l'acceptació de la compra. Per realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra online i fer clic a la forma de pagament. Després d'això, rebrà un correu electrònic acusant rebut de la teva comanda.

Disponibilitat dels articles sol·licitats
Estem supeditats a l'estoc, segons disponibilitat d'estoc alguns productes poden demorar seu lliurament a un termini superior.
Si un dels articles comandes no estigués en estoc, ens comprometem a enviar-li un correu per comunicar-li el termini en què podrem enviar-li el seu (s) article (s).

Negativa a tramitar una comanda
Reservat el dret de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa.

Lliurament de les comandes
La comanda és enviat per missatgeria amb un termini de lliurament d'entre 1 i 2 dies laborables. Quan es realitzi l'enviament, rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la seva comanda i amb el nombre de seguiment, que li permetrà conèixer l'estat de la comanda. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagi rebut el seu paquet, contacti amb el nostre Servei d'Atenció al Client en info@eltossalet.com. També pot fer-ho a través del telèfon +34 973 290 155 de 10:00 a 21:00, de dilluns a divendres.

Preu i pagament
El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobrim algun tipus d'error en el preu dels productes que ha comprat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la compra amb el seu preu corregit o cancel·lar-lo. Si no poguéssim contactar amb vostè, farem cancel·lar-lo. En cas de cancel·lar la comanda et farem el reemborsament íntegre. Els preus d'aquesta pàgina web inclouen IVA, però no així les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total degut segons s'exposa en la nostra taula de despeses d'enviament.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Quan hagi finalitzat la seva comanda, podrà pagar amb targeta de crèdit o compte Paypal. Acceptem pagaments amb total garantia per a les targetes Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, Maestro, Diners i Targetes Xarxa 6000. Ens prenem molt seriosament la seguretat, de manera que les seves dades estaran lluny amb nosaltres. Tots els titulars de targetes de crèdit o dèbit estan subjectes a validació i autorització tant per part nostra com per part de l'emissor de la targeta, per mantenir la seguretat i evitar el frau.

La compra és 100% segura ja que Utilitzem un dels sistemes de comanda online més segurs del mercat i estem constantment investigant i millorant el nostre programari per assegurar-nos que oferim els més qualificats estàndards de seguretat en tot moment. En cap moment El Tossalet té accés a les dades de la targeta. Les dades de les targetes són gestionats directament per les entitats bancàries a través de la passarel·la, garantint la seva gestió adequada. El motor d'aquestes operacions resideix en la plataforma de comerç electrònic de LA CAIXA., el que garanteix la rapidesa i fiabilitat de les operacions.

Enllaços externs
En el cas que la nostra pàgina web contingui enllaços a altres pàgines web i materials de tercers, aquests links es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materials. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús.

Comunicacions per escrit
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Renúncia
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte de la seva banda d'alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut de les presents Condicions o la manca d'exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut de les presents Condicions , no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions.

Cap renúncia per la nostra part a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s'estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l' apartat de Notificacions anterior.

Acord complet
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa a les mateixes constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre Vostè i nosaltres verbalment o per escrit.
nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions.

Ni vostè ni nosaltres disposarem d'acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s'hagués fet tal declaració incerta de forma fraudulenta) i l'única acció que ha de disposar la una altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

Dret a modificar les condicions
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués fet prèviament.

Garanties legals
En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. El consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella.

La satisfacció dels nostres clients és de màxima importància, pel que pot posar-se en contacte amb nosaltres per procedir a la queixa. Intentarem redirigir les teves consultes i l'informarem de qualsevol informació respecte a la seva consulta o queixa. Els temes relatius a la garantia solen estar directament vinculats amb el fabricant, pel que poden requerir un temps de consulta més gran.

En cas de queixa, caldrà facilitar una descripció el més precisa possible del motiu de la queixa i el número de comanda. En cas de no rebre una resposta en 7 dies laborables contacti amb nosaltres de nou ja que en certes ocasions els correus electrònics poden dirigir-se a la carpeta de correu brossa.

Legislació i jurisdicció aplicable
L'ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola.

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

Aquest lloc web es regeix per la legislació espanyola.

3. Política de devolucions

Dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, el client disposa d'un termini de 14 dies naturals, a comptar de la data de recepció de la comanda.
En cas que els productes estiguin danyats a causa de manipulació per part del client, no s'admetrà la devolució.
No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura del mateix o si ha patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb els productes mentre estiguin en la seva possessió.

En cap cas s'acceptaran devolucions de productes que hagin estat adaptats de forma específica per al client.
A la recepció del producte, i comprovat el perfecte estat d'aquest, s'efectuarà la devolució de l'import, per transferència bancària, en un termini no superior a 30 dies. "

Devolució de productes

Si vostè té un problema amb un producte que no ha estat resolt pel nostre suport tècnic o personal de vendes, pot tornar el producte dins el termini establert en els nostres Termes & Condicions. El primer pas és completar el formulari de devolució que trobarà a la secció 'EL MEU COMPTE', apartat 'HISTORIAL I DETALLS DE LES MEVES COMANDES' i completar la informació sol·licitada en 'DEVOLUCIÓ DE MERCADERIA'.

Aquest formulari ha de ser completat en la seva totalitat, i li respondrem per correu electrònic dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per formalitzar la devolució. Les despeses de devolució seran assumides pel client per un cost de 7,5 €, que es restaran del reemborsament de la comanda.

4. Modalitats, formes de lliurament i despeses d'enviament

El termini de lliurament podria retardar-se en casos de força major, problemes de transport o funcionament, duanes, vagues, manca de matèries primeres o similars.
PENÍNSULA 4,5 € EN 24 H / 48 H
COMANDES SUPERIORS A 49€ - GRATUÏT

El Consumidor estarà sempre informat sobre l'estat de la seva comanda i en especial quan es produeixin retards inesperats o no hi hagi estoc de la mercaderia sol·licitada.

Si el producte sol·licitat es trobés en fabricació, comunicaríem el termini de lliurament aproximat amb possibilitat per al client d'anul·lar la seva comanda per excedir els terminis de lliurament i automàticament efectuar l'abonament de la seva compra.

Tota adreça d'enviament facilitat pel client, incorrecta o incompleta que produeixi una devolució i ocasioni unes despeses, aquestes despeses aniran a càrrec del client, per ser l'empresa aliena a la devolució

Com puc seguir l'estat de la meva comanda
Des del moment en què surt del nostre magatzem fins que arriba a destí, cada comanda té assignat un codi de seguiment que permet geolocalizarlo en temps real.

5. Avís legal

El lloc web i el domini eltossalet.com corresponen a Pepita Majos Egea amb NIF 40869166Y d’ara en endavant El Tossalet . amb domicili a Plaça Catalunya, 7 d’Almenar, província de Lleida. Compta també amb un obrador a la mateixa Finca a la Partida Bolòs.
Telèfon 973 290 155
Propietat intel·lectual i industrial
Els continguts d'aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, pertanyen a El Tossalet, o a tercers que han autoritzat el seu ús. El Tossalet presenta aquests continguts amb finalitats d'informació de la seva activitat i publicitat. Autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general, queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. La utilització d'aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a El Tossalet, que es reserva el dret d'iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena a El Tossalet (framing).

Protecció de dades
El Tossalet – Pepita Majos Egea garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades per l'Usuari. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de 1999, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a l'usuari que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat propietat de Pepita Majos Egea, podent ser tractats amb la finalitat de desenvolupar els serveis propis oferts pel mateix, així com, si és el cas, remetre-li informació sobre els seus serveis, que puguin resultar del seu interès o s'adeqüin al seu perfil particular. L'Usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, mitjançant una comunicació escrita per mail dirigida a El Tossalet – info@eltossalet.com o per correu ordinari a El Tossalet – Plaça Catalunya, 7 d’Almenar, 25126  Lleida.

Les autoritzacions sobre tractament de dades contemplades en els paràgrafs precedents podran ser revocades per l'Usuari, sense que aquesta revocació tingui efectes retroactius, d'acord amb els articles 6 i 11 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de 1999, de protecció de dades de caràcter personal ". L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Responsabilitat sobre els continguts
Encara El Tossalet actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment en què l'usuari del lloc web el consulti.

El Tossalet es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

El Tossalet no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços inclosos en el lloc.

Condicions d'ús
L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol, essent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre. En el cas que els usuaris del lloc web efectuïn compres i tinguin la condició de consumidors finals la competència judicial correspondrà als jutges i tribunals del domicili de l'usuari.

6. Política de galetes

Ús de galetes

Per optimitzar els nostres serveis, aquest Lloc, els missatges enviats per correu electrònic, els serveis en línia, els anuncis i les aplicacions interactives poden utilitzar "cookies". Un galeta és un petit arxiu, normalment format per lletres i números, enviat pel servidor de la nostra web a l'arxiu de cookies del seu navegador. Això permet a la nostra web recordar la seva presència a l'establir-se una nova connexió entre el nostre servidor i el vostre navegador. El principal propòsit d'un galeta és permetre al nostre servidor presentar pàgines web personalitzades que puguin convertir la visita a aquest web en una experiència individual i ajustada a les preferències personals.

Galetes de tercers

La nostra web utilitza com a sistema d'estadístiques Google Analytics. Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

L'usuari d'aquest Lloc té la possibilitat d'acceptar o rebutjar les cookies modificant les opcions del seu navegador.

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.
Per exemple pots trobar informació sobre com fer-ho al cas que facis servir com a navegador:
Firefox des d'aquí: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Chrome des d'aquí: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Explorer des d'aquí: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Safari des d'aquí: http://support.apple.com/kb/ph5042
Opera des d'aquí: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Recordeu que certes funcions i la plena funcionalitat d'aquest Lloc poden no estar disponibles després de desactivar les cookies

Cookies utilitzades

Google analytics - Es recopila informació anònima sobre la navegació dels usuaris pel lloc web, per tal de conèixer l'origen de les visites i altres dades estadístiques similars.